Custard
کاستارد انواعی از آمادهسازیهای آشپزی است که بر پایه شیر شیرین شده، پنیر یا خامه پخته شده با تخممرغ یا زرده تخممرغ برای غلیظ شدن آن و گاهی آرد، نشاسته ذرت یا ژلاتین پخته میشود. بسته به دستور پخت، قوام کاستارد ممکن است متفاوت باشد، از سس نازک ریخته شده تا خامه قنادی غلیظ که برای پر کردن اکلر استفاده می شود. رایجترین کاستاردها در دسرهای کاستارد یا سسهای دسر استفاده میشوند و معمولاً شامل شکر و وانیل هستند. با این حال، کاستاردهای خوش طعم نیز یافت می شود، به عنوان مثال، در کیش.