
Custard
کاستارد انواع آماده سازی آشپزی مبتنی بر شیر شیرین ، پنیر یا خامه ای است که با تخم مرغ یا تخم مرغ پخته می شود تا آن را ضخیم کند ، و گاهی اوقات آرد ، نشاسته ذرت یا ژلاتین نیز هست. بسته به دستور العمل ، کاستارد ممکن است از نظر قوام از یک سس ریخته نازک تا کرم شیرینی ضخیم که برای پر کردن éclairs استفاده می شود ، متفاوت باشد. متداول ترین کاستورها در دسرهای کاستارد یا سس های دسر استفاده می شود و به طور معمول شامل شکر و وانیل است. با این حال ، کاستانهای خوش طعم نیز به عنوان مثال در quiche یافت می شوند.