Simon Kim
سایمون کیم یک رستوراندار آمریکایی است که صاحب و اداره کننده استیکهاوس کرهای COTE، یک رستوران با مکانهایی در نیویورک، میامی و سنگاپور است. COTE نیویورک از زمان افتتاح در سال 2017 هر سال یک ستاره از راهنمای میشلین دریافت می کند. مفهوم اصلی «استیکخانه کرهای» کیم، کبابپزی کرهای را با تجربه استیکخانه آمریکایی ترکیب میکند و از ملیتهای دوگانه او الهام گرفته شده است. Crain's New York در سال 2019 کیم را به عنوان یکی از رهبران کسب و کار "40 زیر 40 سال" خود معرفی کرد. در سال 2021، انجمن رستوران های ملی که نماینده 1 میلیون رستوران و رستوران و نیروی کار 15.6 میلیون کارمند است، کیم را برای خدمت در هیئت مدیره خود انتخاب کرد. .